Vad gör Rocky på Riche?

21 december 2013


20131221-103327.jpg

Nu har jag jullov, vilket betyder sovmorgnar. I vanliga fall, när jag ska ut och tala på någon konferens, kan det bli uppgång vid fem.

Det spelar ingen roll, för varje dag börjar helst på samma vis.

Man tar en kopp kaffe, öppnar Kulturdelen i DN och läser Rocky, av Martin Kellerman.

Idag var Rocky på något så ovanligt som Restaurang Riche, ett typiskt Östermalmshak, vilket söderkisen Rocky nog inte är riktigt bekväm med. Men, i vanlig ordning, löser han och kompisarna det med knivskarp sarkasm.

För bara några år sedan, före flytten till Stockholm, visste jag knappt vad Riche var. Jag tror att det var när jag började läsa lite ur Alex Schulmans dåvarande blogg som namnet Riche dök upp mer frekvent tror jag.

Jag gillar Riche, men går helst bara dit när det är lite lugnare med folk där inne, det kan bli så oerhört högljutt och trångt. Men maten är suverän!

Lämna ett svar

  1. niinabjörkman skriver:

    Hej Olof,
    Såg i tidigare inlägg att du ville ha bloggtips. Jag skulle tycka det var roligt att få “vädra ett problem” och få hjälp att handskas med olika saker. Tex veckans fundering, hur gör /agerar/ tänker du i dessa situationer och där dina läsare får skicka frågor/problem till dig, du väljer ut ngt svarar på dem på bloggen. Och sen förstås dagens outfit (skojar) :).
    Ha det gott!
    /Niina B

22 december 2013

Lägg dig lite klokare än du var när du vaknade

Som talare gäller det att hålla sinnet aktivt och tankarna..

Läs mer

21 december 2013

Därför kommenterade jag i Kenzas blogg

Det här är Kenza Zouiten, Sveriges största bloggerska. Detta enligt..

Läs mer