Stolt men aldrig framme

27 januari 2014Nu tänkte jag berätta lite hur mitt psyke fungerar. Vad som driver mig. Ungefär så här har det sett ut de senaste tre åren på i princip varje utvärdering jag tagit del av när det varit inspirationsdagar med andra talare. Jag är tacksam för så fina betyg.

Jag har jobbat hårt och målmedvetet i många år för att nå de där siffrorna, så jag tänker inte skämmas för att visa dem. Så här såg det ut en annan gång, skala 1-5.

Vad de andra har är visserligen intressant, men inte jätteviktigt. Det jag strävar efter är det perfekta föredraget. Det jag tävlar emot är en idealbild. 5,46 är riktigt bra men det är inte 6,0. 4,8 är inte 5,0. Det blir det sannolikt aldrig, men det är den visionen som driver mig vidare. Bra kan alltid bli bättre. Stolt, men aldrig framme. Är du med? För mig är det ingen destruktiv motivation, utan sporrande. Blir jag bättre får publiken ut mer. Ju fler når jag fram till desto mer meningsfullt blir arbetet.

Lämna ett svar

 1. Jessica skriver:

  Imponerande ju!!! Var på din föreläsning i Göteborg i november och den får högsta betyg :))

 2. F skriver:

  Betygen är rätt nära perfekt! 🙂

 3. Håkan Wiklund skriver:

  Grattis, kul!

  Vill påpeka att din censurering av de andra namnen inte funkar, de går att tyda om man kisar litet med ögonen.

  Allt gott!

28 januari 2014

Avsnitt 40 av Olof och Rickards Podcast är här!

Dags för avsnitt 40 av Olof Röhlander och Rickard Olssons..

Läs mer

27 januari 2014

Pontus Frithiof och att vara som en and

Efter mitt morgonpass för välgörenhet på Teater Brunnsgatan 4 knallade..

Läs mer