Solen gör sitt till, vad jag än säger

18 februari 2014


20140218-082020.jpg

Jag har idogt försökt att frångå yttre faktorer för mitt välmående. Man ska inte göra sig beroende av vädret. Ändå kan jag inte komma ifrån att det kändes lite bättre i morse när man kände hur solen lyste upp rummet. Det spred sig en känsla av välmående och energi bara av att få uppleva lite ljus, efter många dagar med grådis. Vädret är verkligen inte allt, men det finns samtidigt inte många saker som piggar upp mig mer än morgonsolljus! Idag blir en bra dag. Tack solen!

 1. Delia skriver:

  Vad snygg den nya bloggdesignen är! Väldigt läsvänlig på mobilen.
  Blir spontant nyfiken på hur du kom på namnet upphopp? =)

  • Olof Röhlander skriver:

   Tack ska du ha, glad jag blir! Hur upphopp kom till? Du, det minns jag faktiskt inte, men namnet har koppling till kopplingen mellan kropp o sinne, när man är glad gör man ett upphopp i luften. 🙂

 2. Anitha Leidefors skriver:

  Härligt!! En blå himmel och du har fångat ett rätt ögonblick, Olof!!

 3. Michael Larsen skriver:

  Underbar bild Olof!

19 februari 2014

Nummer 41 av Olof och Rickards Podcast!

Jag och Rickard har blivit ett riktigt radarpar. Nu är..

Läs mer

17 februari 2014

Inte som mammas

Vissa saker förändras inte mycket med åren. En del ränder..

Läs mer