Skratt, inspiration, glädje

04 april 2014


140403-193110-7517

Jag kan inte säga mycket mer än att det var väldigt roligt idag i Stockholm. Två fullsatta pass skapade förutsättningar för skratt, inspiration och glädje. Här kommer några bilder som fotograf Jesper Anhede tog ikväll. Tack alla som kom dit idag och gjorde det här möjligt!

140403-193731-7550

140403-194022-7571

140403-194225-7573

140403-194404-7580

 

 

Kommentera

 1. Marre Larsson skriver:

  Tack Olof för ännu en gång med kloka ord, tankar , inspiration och skratt . Du bjuder på dig själv och gör det väldigt bra med fin balans mellan allvar och humor. Jag har hört dig två gånger tidigare och det härliga med att jobba mentalt med sig själv är att man alltid upptäcker nya saker och blir påmind om gamla.
  Ha en fin helg!
  / Marre

 2. Anitha Leidefors skriver:

  Vilka härliga bilder! Nu längtar jag ännu mer till nästa gång, jag ska åka och lyssna på dig!! Jag är så stolt över dig!!!
  Ha det bäst!!!

 3. Karin Wikström skriver:

  Verkligen lyckat torsdag em på Elite Palace hotel, bara otur att scengolvet knarrade så när du gick fram å tillbaka. . .bra ide med teaterscen nästa gång. . .
  Jag blev t o m rörd till tårar när du berättade om när din pappa blev rekryterad till chef för Aktsam i Hammarstrand. ( Min födelsekommun, jag som satt längst fram till höger och vinkade igenkännande när du berättade om Matfors, apropå liten ort där inte mycket händer), nu har Aktsam flyttat från Hammarstrand, en verksamhet som betydde mycket för den lilla orten. Du gjorde ett kanonframträdande idag kl 13-15.30, säkert som många andra gånger. Önskar dej och frun ett par småttingar också,så du får en dimension till i livet, och kanske förstår även hur härligt det kan vara att bli förälder också. Då slipper du fabulera över “hur kan man orka som förälder .?”, du blir ännu trovärdigare då när du själv får uppleva hur man får oanade krafter och energi i olika lägen även som förälder. Du kan inte bara leva livet som en Gatsby eller Hemingway? Hälsa hem t Matfors, jag ska vinka nån gång när jag åker förbi nästa gång på väg till Stugun i Jämtland.
  Karin W, rådgivare, TRR
  ps. vi kanske får anlita dej nån gång på TRR Trygghetsrådet i Stockholm att föreläsa och inspirera arbetssökande tjänstemän- och kvinnor?

  • Olof Röhlander skriver:

   Tack Karin, roligt att du var där! Ja det knarrande golvet är ett minne blott nu när vi höjer nivån, det är inte bara scengolvet som är en utmaning i den lokalen, men tack för att du hade överseende med det den här gången. Det här med barn, jag hoppas du förstår att den där dimensionen inte är för alla, men det betyder inte att man behöver bli mindre trovärdig eller inte har den minsta aning om hur det kan vara. Anar att det inte riktigt var så du menade, tror du håller med om att livet kan vara nog så meningsfullt även för oss som lever utan barn. Vill man då leva som en Gatsby eller Hemingway så kan man faktiskt göra det. 🙂 Barn är inte allt för mig, så är det faktiskt, men är glad för din skull. Kram! Ps Kommer gärna till TRR, hör av dig!

04 april 2014

Promenad genom stan

Hem sent och upp tidigt. Kl fem ringde klockan i..

Läs mer

03 april 2014

Hatbrev som läromästare

I nya tv-programmet Trolljägarna jagar Robert Aschberg fram näthatarna i..

Läs mer