Nummer 41 av Olof och Rickards Podcast!

19 februari 2014


JAN_2643

Jag och Rickard har blivit ett riktigt radarpar. Nu är avsnitt 41 av Olof och Rickards Podcast här! Det brukar bli som bäst när vi nästan avbryter varandra. Jag berättar om när en date snodde min bil, Rickard om hur han slutade röka och varför han inte får ordning på sina kvitton eller lyckas komma i tid. Du får också höra två intressanta OS-historier, om den ofrivilligt rakade pensionären och när Rickard mötte tiggartanten i Nice. Lyssna här!

  1. Linda skriver:

    Hej! Om man har android och vill lyssna på er pod då? 🙂

19 februari 2014

Fullt ös i Uppsala med Unionen

Packat med folk på Göteborgs Nation i Uppsala ikväll. Unionen..

Läs mer

18 februari 2014

Solen gör sitt till, vad jag än säger

Jag har idogt försökt att frångå yttre faktorer för mitt..

Läs mer