När alla vännerna gått hem… åker mysbyxorna på!

20 december 2013


20131220-225750.jpg

Det finns något sorgligt i när vännerna lämnar ens hem, men också något härligt. Tråkigt att kvällen tog slut så fort, men trevligt att man omedelbart kan hoppa in i mysbrallorna! Fler som känner igen sig i det beteendet?

Även talare som mig som gillar att klä upp sig kan då och då snida om till något bekvämare, alltså! 😉 De här Champion-byxorna har varit med mig så länge jag kan minnas. Finns det märket fortfarande?

20131220-225756.jpg

Anna har städat vår lägenhet inför vårt Jönköpingsbesök, så sängen är nybäddad och fin och välkomnande!

20131220-225801.jpg

Malte verkar lida av lite post-depression, han gillar inte när folk lämnar lägenheten utan honom, oavsett vilka de är. Vår käre granne Ian Wachtmeister har haft fest här ovanför ikväll, vars ljud från trappuppgången har orsakat en hel del morrande från vår lille parvel. Han gillar vare sig när vännerna går hem eller när han inte får vara med.

20131220-225743.jpg

Fredagen börjar alltså närma sig sitt slut. Kvällen började med teaterföreställningen Limpan med Johannes Brost och avrundas med Krunegård och goa minnen av en underbar arbetsvecka. Jag kör den här låten om och om igen, älskar den.

Tack igen för alla bloggtips!

Imorgon utser jag en vinnare, men inget slår än så länge alla tips som Elaine gav mig på vårt möte på Riche i tisdags, utan den peppen hade jag kanske aldrig vågat hoppa i den djupa ändan av bloggpoolen. Tack igen Elaine!

Lämna ett svar

 1. Eleonore A skriver:

  Hej. Gammal Matforsbo jag med. Självklart finns Champion kvar, har ett par liggandes på Coop B-åkers postavd från Stadium.se…150kr kostade de på rea, så man kunde ju bara inte låta bli. Minns du den tiden då det var tabu att åka in på stan i mysbrallor? Hade man inga jeans rena fick man stanna hemma.. Uppväxt i Vattjom jag 🙂
  JA självklart känner man igen det där men jag har dem på mig när vännerna är här också, får jag ej ha mysbyxor i vänners lag så är de väl inga äkta vänner haha! 😉 God Jul o Gott Nytt År

 2. Lilian Röhlander skriver:

  Ja Champion lever och frodas…och har lång livslängd.

 3. Annette skriver:

  Det är något visst med mysbyxor. De sitter inte obekvämt efter dagens matintag och tyget är bekvämt och trivsamt mot huden. Det stämmer precis som du säger, att man vill svira om så fort det bara går det första man gör när man kommer hem till sitt lugna vrå och vara sig själv. En bekvämare tröja är inte heller fel. Mysbyxor på höst o vinterhalvåret är de årstider som jag sliter mest på mysbyxor. Så vad drar man för slutsats med mysbyxor?! Jo, alla bör äga ett par. Det är frihet det 🙂

  / Aldrig mysbyxfri

  • Olof Röhlander skriver:

   Jo, fast ibland är det nog bra att kunna avstå också, hålla ut, göra kvällen lite längre. Jag är kluven till mysbyxor, på ett sätt är det som att ge upp. Å andra sidan är det som du säger, de sitter mycket skönare på kroppen. Kluven var ordet.

21 december 2013

Därför kommenterade jag i Kenzas blogg

Det här är Kenza Zouiten, Sveriges största bloggerska. Detta enligt..

Läs mer

20 december 2013

Ska bloggen byta domän?

En snabbis till gymet nu, kör lite bänk och axlar,..

Läs mer