Malte tar över sovrummet

16 februari 2014


20140216-112404.jpg

När man kommer in i sovrummet och ser att Malte tagit över sängen går det inte att göra annat än le. På senaste tiden har han fått för sig att smyga sig in och hoppa upp i sängen och lägga sig på min sida, med huvudet på kudden, precis som husse brukar göra. Kanske är det för att han ser tavlan på hunden där som gör att han tror att det är hans säng. Det är väldigt svårt att motstå honom, han får ligga kvar där så länge han önskar, vi andra kollar OS-stafetten istället. Den intresserar honom inte.

20140216-112552.jpg

Lämna ett svar

 1. Pernilla skriver:

  Söta hund! tack för en bra blogg Olof.

 2. Anitha Leidefors skriver:

  Jag missade att han kollade med ett öga, Lilian! Visst är Malte, en riktig sötnos!

 3. Lilian Röhlander skriver:

  Men lägg märke till att han har ett öga öppet. Vilka tankar går igenom huvudet? “Får jag ligga kvar? Eller vad vill du, husse?”
  Äsch, han tänker nog: “fotografering igen. Värst vad jag är poppis!”
  Men han rör sig inte ur fläcken. Då vet man att man är kung!

 4. Anitha Leidefors skriver:

  Härligt Malte och jag gillar din sköna inställning till livet! Ligg kvar du och kommer husse in och du är vaken, så blunda så tror han att du sover och då är kudden din!
  Du är så söt Malte! TASSKRAMAR

16 februari 2014

Jag är chockad!

Jag lyssnade till det senaste avsnittet av Filosofiska Rummet idag,..

Läs mer

16 februari 2014

Ibland skriver man så nära hjärtat

Jag har just avslutat skrivandet av morgondagens utskick av Veckans..

Läs mer