Kom och lyssna du också!

21 mars 2014


Inbjudan

Jag känner att jag aldrig varit så bra som nu. Därför kan jag inte låta bli att tipsa om vårens öppna föreläsningar, skulle så gärna vilja att du kom och lyssnade. Även om du gjort det tidigare så kom och lyssna igen vetja, det har tillkommit mycket nytt sedan dess. Biljetterna kostar 375 kronor inkl moms (300 pl moms). Jag lovar att göra det värt det. Anmäl dig här!

*Karlstad har ersatt Oslo!

Kommentera

 1. Kristin Samuelsson skriver:

  Var och lyssnade på dig i Jönköping i tisdagskväll du är i TOPPFORM !!
  Kan fortfarande tänka tillbaka på din föreläsning och det kommer ett leende :-):-)
  Så till alla er som inte varit och lyssnat ta dig tid att gå och lyssna !!
  Ni kommer få en kväll full med skratt, många kloka ord och massor av inspiration !!! TACK för all inspiration !!
  En skön söndagskväll till er alla !! Kristin

22 mars 2014

Då allt var över

Till mina starkare minnen i livet hör då jag skulle..

Läs mer

21 mars 2014

Ska du redan gå?

Jag körde lite jagis med Malte innan jag skulle byta..

Läs mer