Kanske en kurs för talare?

13 mars 2014


scen

Märkte att många gillade mina inlägg om talarbranschen. Är det något jag kan så är det ju det. Funderar på att skapa en tvådagarsutbildning i juni i Stockholm, med ytterligare två dagar i augusti, och möjlighet till mentorsprogram därefter. Målgrupp: nya och etablerade talare som vill ha fler uppdrag, som önskar nycklarna till att lyckas i den här industrin, trots tuff konkurrens. Jag har många idéer och alla blir inte verklighet, men den här blir nog av.

*Fotograf Jesper Anhede

Lämna ett svar

  1. Men oj det låter helt fantastiskt! Utbildas av en av de bästa vore ju helt klart något. Frågan är om jag kommer ha råd att gå din utbildning men jag hoppas.

    /Dorotea

  2. esterii skriver:

    Men shit, då måste tant börja spara penningar:)

  3. Kalle skriver:

    Underbart! Det är jag säker på att många, många fler än bara jag är intresserade av!

  4. Vilket sammanträffande! Tänkte på det tidigare under dagen att du borde hålla utbildningar i talandets konst.

13 mars 2014

Sköna Stockholm

Det är alltid skönt att komma hem till Stockholm och..

Läs mer

13 mars 2014

En kväll i en föreläsares liv

Jag är ute på många konferenser den här våren också...

Läs mer