Inspiration för ALLA på Oscarsteatern – vilken kväll!

09 december 2014


jan_6115-redigera

Den här härliga bilden på Andreas Carlsson tror jag sammanfattar gårdagskvällen ganska bra! Men vi tar det lite från början, här kommer fler foton. Det här är alltså vad kvällen handlade om, och som lockade ca 600 gäster till Oscarsteatern:

Oscarsteatern8dec

JAN_5871-XL

Kvällen började med mingel. Fredrik Henriksson satt vid flygeln uppe i guldfoajén och underhöll gästerna med musik, något som var mycket uppskattat, medan man åt grymma snittar från Pontus Catering och drack ljuvlig spansk cava som Bo Dahg från Prime Wine hade ordnat. Det gick åt!

JAN_5869-XL

JAN_5839-XL

Bo Dahg och personalen på Oscarsteatern (vad proffsiga de är) hade fullt sjå att hinna hälla upp, och snittarna gick som sagt åt på ett nafs. Det blir nog lätt så när man kommer direkt från jobbet och inte hunnit äta innan.

JAN_5913-XL

Det här är taget bakom scenen samtidigt som minglet pågick i guldfoajén och DJ Per Sandström spelade musik från scenen. Från vänster: Kattis Ahlström, David Eberhard, Andreas Carlsson, Karin Adelsköld och jag.

JAN_3568-XL

Andreas hade blåa skor kvällen till ära.

JAN_3579-L

Andreas blev extra uppmärksammad eftersom det här var hans stora debut som föreläsare i Sverige, och det gjorde han med den äran. Vilken begåvning! Är så glad att han och alla andra ställde upp för en bättre värld den här kvällen. I slutändan gäller det dock att ha ett bra, och proffsigt program, och det hade vi verkligen. Tack AD Maria Argin för att du fixade inbjudan och presentationsbilderna så snyggt!

JAN_3623-L

Karin Adelsköld, denna magnifika kvinna, som har allt man kan önska av en konferencier/moderator. Rolig som få, väldigt proffsig, och får alla att känna att man vill vara just där man är.

JAN_5952-XL

David Eberhard var först ut av föreläsarna. David är en av mina favoritmänniskor, en så ofantligt intressant människa han är. Självsäker och ödmjuk på samma gång. Den öppningen han körde igår var helt magnifik!

JAN_5946-XL

Underbara Kattis Ahlström, som gör så mycket för att vi ska få en bättre värld att leva i, tackade för stödet, och pengarna. I bakgrunden sitter Per Sandström, som skötte musiken, vilket är så viktigt för att det ska bli det där lilla extra. Gårdagskvällens temalåt var Curtis Mayfields Move on up. Jag älskar den låten!

JAN_5966-XL

Både David, Karin och Andreas är sådana estradörer. Karismatiska, vältaliga, intressanta och bjussiga!

JAN_6031-XL

Karin var i sitt esse igår, folk skrattade så de tjöt där ett tag!

JAN_6022-XL

Det var så många som jobbade bakom kulisserna också, till exempel Makeupartist Kicki Burman, som var den första som erbjöd sig att hjälpa till när hon såg att jag skulle anordna ännu en inspirationskväll för välgörenhet. Sådant betyder mycket, tack Kicki!

JAN_5834-XL

JAN_6016-L

Martin Sjölander på Restaurang KNUT lottade ut en middag för två, som gick till min kompis Lennart Paulsson!

JAN_3694-XL

JAN_6264-XL

Allt handlade dock om publiken och deras bidrag, utan dem hade allt fallit isär. Tack ska ni ha, för skratten, applåderna, stödet!

JAN_6260-XL

I vänsterkanten syns superarrangören Albert, som fixade scenen så snyggt. Tack Victoria Skoglund på Zetas för lånet av scenrekvisitan!

JAN_6280-XL

Som du ser är det många inblandade i en sådan här kväll, det här är ändå långtifrån alla som hade ett finger med i spelet.

Jag tror att vi landade på runt 160 000 kronor, som oavkortat gick till BRIS, Naturskyddsföreningen, Tjejzonen, Djurskyddet och Childhood. Det är nytt rekord för oss på en kväll!

Jag var glad, jag var lättad, jag var tacksam, jag var upprymd, jag kände så mycket och jag känner det idag också. Tack ska ni ha allihopa, sponsorer, samarbetspartners och publik, det här var nog årets höjdpunkt för mig!

Några småmissar att lära sig av till nästa gång, så är det alltid, men jag är jättenöjd!

Ps Tack också till Dorsia Hotel, iForm, Gabriel Forss, Anna von Scheele, Elin Nilsson, Anna Sporrong, Markku Saarinen, Ulrica Ågren, Andreas Wadlund, Lukas Ohlsson och gänget på Oscarsteatern, Jan Röhlander (du var fantastisk), Anna Röhlander och alla välgörenhetsorganisationer för att ni var med på detta!

*Alla bilder ovan är tagna av Lyckat Foto

  1. Anne skriver:

    Tack alla för en toppenkväll – bjöd på både skratt och en hel del eftertanke! Kul att vi lyckades bidra m så mycket pengar. Inte mycket pengar för den enskilde men förmodar att det gör stor skillnad för t.ex BRIS. God jul!

  2. Ulrica Ågren skriver:

    Tack Olof att du valde att komma till oss. Ett topparrangemang med mycket värme.
    Vi hoppas att detta blir tradition och att vi får hälsa er välkomna nästa år,

14 december 2014

Veckans Peptalk – När är du fri?

VECKANS PEPTALK - NÄR ÄR DU FRI? Det hände en..

Läs mer

07 december 2014

Veckans Peptalk – När syret lämnar rummet

VECKANS PEPTALK - NÄR SYRET LÄMNAR RUMMET Förra veckan var..

Läs mer