Ibland skriver man så nära hjärtat

16 februari 2014


Jag har just avslutat skrivandet av morgondagens utskick av Veckans Peptalk. Då och då beskriver jag saker som ligger mig så nära. Saker jag erfarit som format mig till den jag är. Det här blev ett sådant och de gånger jag lyckas med det brukar det också märkas i responsen hos läsarna. Beskrivningen av personliga erfarenheter skapar en större tyngd i budskapet, så är det bara. Det blev ett något längre brev den här veckan, men jag funderar att låta det få vara det just den här gången.

*Fotograf: Jesper Anhede

Lämna ett svar

  1. Anitha Leidefors skriver:

    Jag håller med dig! När det blir personligt, då berör det på ett annat sätt! Vill du ha ett tips?Ändra inte, om du inte känner att du måste! Det ska kännas bra för dig, så är det! Men ofta är det första vi skriver som blir det bästa! Så är det för mig när jag skriver mer personligt. Det kommer mer från hjärtat första gången!
    Hur som helst så väntar jag med spänning på Veckans Peptalk!
    Ha det bäst!!

16 februari 2014

Malte tar över sovrummet

När man kommer in i sovrummet och ser att Malte..

Läs mer

15 februari 2014

Charlotte Kalla och de inre blodhundarna

Charlotte Kalla var 25 sekunder efter inför sista sträckan i..

Läs mer