Fyra snabba från iFORM

22 januari 2014


Jag har blivit tilldelad rollen som ny expert för tidningen iFORM. Gillar inte riktigt ordet expert, men struntsamma, jag kommer i alla fall att svara på läsarfrågor kopplade till mental träning. Ända sedan LevaPS! lades ned förra hösten har jag velat vara med i ett stort månadsmagasin så när iFORM hörde av sig var det ett lätt beslut. Här är fyra snabba frågor från tidningen till mig. Läs hela artikeln här.

20140122-082906.jpg

20140122-082914.jpg

Ändå, man undrar om det någonsin kommer bli framsida, såsom det blev efter fem år med LevaPS! Kanske inte, för efter det här numret fick de lägga ned tidningen…

20140122-084114.jpg

Kommentera

 1. Jennifer - med hjärtat i Indien snart i Tyskland skriver:

  Haha sista meningen fick mig att skratta, tack för att du bjuder på dig själv! Och vilken toppengrej med iform, kul!

 2. Anitha Leidefors skriver:

  GRATTIS OLOF!! Det här är DU VÄRD! Jag prenumerar på i FORM och det är en riktigt bra tidning! Massor av grymma träningstips och övningar och jag använder dom oxå! Det är i en sådan här tidning du ska vara! Det behövs Pepp i både vardag och träning!
  Ha det bäst!!

 3. Anna skriver:

  Hej Olof! när tänker du komma till Dalarna och föreläsa. Det verkar vara en vit fläck på kartan för dig.

22 januari 2014

Det goda livet – även när man arbetar

Igår var en sådan dag då man klev upp i..

Läs mer

21 januari 2014

Mitt enda liv

Då och då undrar någon vad som inspirerar mig som..

Läs mer