Föreläsningar – För Företag

Varför just Olof?

Olof Röhlander har i sina föredrag förmågan att få det svåra att verka enkelt och det jobbiga mindre tråkigt. Arbetsglädje, förväntningar och mental balans är nyckelorden som ger oss den energi vi behöver för att framrutan fortsatt ska vara större än backspegeln. Och det är precis det som Olof Röhlander fokuserar på i sina föredrag.

Men trots att skratten avlöser varandra i de olika igenkännande historierna och jordnära exempel som Olof beskriver, finns också ett djup som gör att budskapet och innehållet sitter kvar efteråt. Olof lever nämligen efter devisen att ett föredrag inte ska vara en tomteblossaktivitet, utan skapa lång brinntid.

Hitta det inre drivet

– Motivation 3.0 utifrån Självbestämmandeteorin
Om du bokar föreläsning “Bra är det nya bäst” får du nu 3 h helt nytt digitalt material “Hitta det inre drivet” – Motivation 3.0 utifrån Självbestämmandeteorin, utan extra kostnad (värde 30.000). I den nya digitala workshopen får du och dina medarbetare ta del av den senaste forskningen om vad som skapar verklig, hållbar motivation.

Klicka här för att få veta mer

Se trailer

BRA ÄR DET NYA BÄST

– Verklig motivation och arbetslust.

Skrattfest är ett bra ord för Olof Röhlanders nya roliga inspirationsföreläsning, som tar tag i det som spelar roll för att kunna skapa motivation och arbetsglädje på riktigt. Sprunget ur den senaste forskningen tillsammans med Olofs egna erfarenheter fokuserar Olof på ämnena förändring, eget ansvar, hantera press, komma bättre överens med varandras olikheter, och hur vi därmed kan få en bra dag – igen. Inspirerande, roligt och lärorikt, fyllt med energi, skratt och igenkänning.

Målgrupp

Det här passar i alla typer av sammanhang, både för hela företaget som för kunder, för kommuner och landsting, små- och större avdelningar.

Föreläsningen går även att skräddarsy med fokus på team och ledning. Se aktuella föreläsningar.

Aktuella föreläsningar

 

 • Hitta det inre drivet / Motivation 3.0 utifrån självbestämmandeteorin
  (ladda ner pdf)
 • Bra är det nya bäst / Verklig motivation och arbetslust
  (ladda ner pdf)
 • Bra är det nya bäst / Hållbart och inspirerande ledarskap i förändring
  (ladda ner pdf)
 • Bra är det nya bäst / De vinnande teamets tolv kännetecken
  (ladda ner pdf)

ROLIGT – INSPIRERANDE – LÄRORIKT

2000 föreläsningar, 15 års erfarenhet

Vad kan man förvänta sig?

Istället för att berätta med ord, se ett tvåminutersklipp som berättar vad andra sagt om sina upplevelser av Olof Röhlanders föredrag.

Så bokar ni Olof

Det ska vara enkelt och smidigt att boka Olof. Steg ett är att skicka ett mail med en förfrågan. Har ni inte valt datum ännu är möjligheten större att Olof kan, men oavsett får ni snabba svar och utifrån det går vi sedan vidare och kommer överens om allt det praktiska. Fokus ligger alltid på lösningar!

 

Klicka här för att kontakta Olof

Välj ett säkert kort

Pålitlighet, Engagemang, Värme

2000 föredrag, sex talarutmärkelser, fyra böcker – men bara en sak i fokus:
att bidra till att er nästa konferens blir den bästa ni haft!

 

Ladda ned presentation av Olof