Föreläsningar – För Företag

Varför just Olof?

Olof Röhlander har i sina föredrag förmågan att få det svåra att verka enkelt och det jobbiga mindre tråkigt. Arbetsglädje, förväntningar och mental balans är nyckelorden som ger oss den energi vi behöver för att framrutan fortsatt ska vara större än backspegeln. Och det är precis det som Olof Röhlander fokuserar på i sina föredrag.

Men trots att skratten avlöser varandra i de olika igenkännande historierna och jordnära exempel som Olof beskriver, finns också ett djup som gör att budskapet och innehållet sitter kvar efteråt. Olof lever nämligen efter devisen att ett föredrag inte ska vara en tomteblossaktivitet, utan skapa lång brinntid.

Hitta det inre drivet

Nu finns en digital utbildning och workshop för företag, perfekt för teamet eller gruppen att jobba med för att skapa hållbar motivation, teamkänsla och arbetsglädje på arbetsplatsen.

Klicka här för att få veta mer

Se trailer

DAGS FÖR INSPIRATION

På ett inspirerande, energigivande och roligt sätt presenterar Olof i sina föreläsningar konkreta tankar, forskningsbaserade verktyg och insikter som skapar både arbetsglädje, motivation, nöjda kunder och bra resultat. Olofs föreläsningar passar i alla typer av sammanhang och varje uppdrag sker i samråd med kunden, så att föreläsningen anpassas till målgruppen.

FÖRSLAG PÅ RUBRIKER

 

  • Hitta det inre drivet
  • Bra är det nya bäst
  • Hållbar motivation i tider av förändring

ROLIGT – INSPIRERANDE – LÄRORIKT

2000 föreläsningar, 15 års erfarenhet

Vad kan man förvänta sig?

Istället för att berätta med ord, se ett tvåminutersklipp som berättar vad andra sagt om sina upplevelser av Olof Röhlanders föredrag.

Så bokar ni Olof

Det ska vara enkelt och smidigt att boka Olof. Steg ett är att skicka ett mail med en förfrågan. Har ni inte valt datum ännu är möjligheten större att Olof kan, men oavsett får ni snabba svar och utifrån det går vi sedan vidare och kommer överens om allt det praktiska. Fokus ligger alltid på lösningar!

 

Klicka här för att kontakta Olof

Välj ett säkert kort

Pålitlighet, Engagemang, Värme

2000 föredrag, sex talarutmärkelser, fem böcker – men bara en sak i fokus:
att bidra till att er nästa konferens blir den bästa ni haft!