En känsla av Maxim's

14 februari 2014


20140214-163157.jpg

Veckans sista föredrag bjöd på härlig scenografi som fick mig att tänka på Maxim’s i Paris. Faktum är att det bidrog en hel del till den sköna stämningen i lokalen tycker jag. Normalt sett när du ska tala i ett företags personalmatsal så brukar det erbjuda undermåligt ljud och ljus samt diverse störmoment, men på Interpress hade man satsat som sig bör! I ett fikarum på ett industriområde ute i Årsta förväntade jag mig inte den här sortens inramning, det här gladde mig därför något alldeles oerhört!

Lämna ett svar

  1. Anitha Leidefors skriver:

    Vet du vad? Det påminner lite om Lisebergsteatern, när jag var och lyssnade på dig och Christian Wass!! Det var ett fint rött sken, där oxå!

15 februari 2014

Säg det med blommor!

Jag har så många att tacka för den hjälp jag..

Läs mer

13 februari 2014

Händelserika veckor

Jag gillar att ha mycket på gång. Nya bloggsidan håller..

Läs mer