Det är som det är

02 april 2014


_MG_0358

På väg hem till Stockholm från en dagstur ute i landet, där jag mötte personalen på ett energibolag under eftermiddagen. Det var lite motvind ett tag där.

Det fascinerar mig när jag kommer till konferensanläggningar där gästerna stuvats in i en trång lokal utan ventilation, ljud, ljus och annat smått och gott.

Alla talare står där och skriker i mörkret för full hals eftersom alternativet hade varit en skrapande mikrofon. Jag tog av mig headsetet efter någon minut, det gick inte. Det var bara att tugga i sig. Kanske hade kunden själv bett om just den lokalen, eller varit otydliga i vad de önskade, vad vet jag.

Det är som det är, jag kan bara rycka på axlarna. Inget att ägna alltför mycket energi på, det är inte värt det. Man får inte alltid perfekta förutsättningar. Nu är jag på väg hem i alla fall och det känns bra eftersom kunden var nöjd med mig, det är det allra viktigaste för mig i slutändan.

*Det ska i rättvisans namn tilläggas att mycket annat gjordes bra, så ingen stor skugga ska falla över just det här konferensstället. Ibland kompenseras vissa brister upp med styrkor på andra områden.

Lämna ett svar

  1. Ja det där fascinerar jag över. Vem orkar lyssna engagerad när det inte går att andas ordentligt. Även om det är en fantastisk talare man har framför sig så blir det lite svårt att koncentrera sig när man känner sig obekväm med miljön. Väldigt synd!

    Men som du säger. Det är bara att göra det bästa av situationen och inte låta det påverka framförandet.

    /Dorotea

  2. Anitha Leidefors skriver:

    Vet du vad? Det är bara att ÄLSKA UTMANINGEN!! Jag gillar din blogg och du är grymt duktig på att blogga! Jag kan nästan se framför mig, hur du har haft det!!
    BRA JOBBAT!!

02 april 2014

Hungrig av Hemingway

Sitter på tåget och läser ur en av mina favoritböcker...

Läs mer

02 april 2014

Fullsatt igen

Det har onekligen varit en bra period vad gäller sålda..

Läs mer