10 000 kronor till välgörenhet!

27 januari 2014


20140127-100612.jpg

Veckan började med Inspiration för ALLA, då vi tillsammans lyckades dra in drygt 10 000 kr till Tjejzonen, Röda Korset, Djurskyddet, Naturskyddsföreningen och Childhood. Tjejzonen var morgonens värd och representerades av Sanna Nilsson, som kort presenterade deras viktiga arbete. Därefter tog jag över för 45 minuters peptalk inför veckans utmaningar. Känns bra att börja året med att göra något för en bättre värld, man får så mycket tillbaka dessutom. Många klappar på axeln. Tack!

20140127-100618.jpg

Lämna ett svar

 1. loredana sundberg cerrato skriver:

  Hej Olof,
  jag var med på din pepptalk imorse,(jag är t.o.m förevigad på bilden, sittande på första raden med multifärgade tröjan)!
  Vill tacka dig för den positiva energi jag fick. Jag är mitt i en storlivsförändring och behövdes precis höra bra ord som dina! Ska på en viktig jobb intervju imorgon!
  Ha en bra liv!
  Loredana

27 januari 2014

Pontus Frithiof och att vara som en and

Efter mitt morgonpass för välgörenhet på Teater Brunnsgatan 4 knallade..

Läs mer

27 januari 2014

Veckans Peptalk – Räcker det med att hoppas?

RÄCKER DET MED ATT HOPPAS? Ibland undrar jag varför vi..

Läs mer